Υπηρεσίες

Διαχείριση Πολυκατοικίας

Ψάχνετε μια αξιόπιστη λύση για τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας στην Κέρκυρα;

Η donKey είναι η  λύση που χρειάζεστε για να γλιτώσετε χρόνο & κόστος. Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας στην Κέρκυρα, φροντίζοντας να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε ότι χρειαστείτε. Σκοπός μας είναι να κάνουμε την ζωή σας πιο εύκολη φροντίζοντας παράλληλα να σας παρέχουμε τις πιο οικονομικές λύσεις.

Γιατί στη DonKey;

Η αμεσότητα μας, στο να δίνουμε λύσεις και να προγραμματίζουμε έγκαιρα τις ανάγκες της πολυκατοικίας σας, η εκπαίδευση μας αφού έχουμε εκπαιδευτεί σε ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία της Αθήνας  και τέλος ο σύγχρονος τρόπος λειτουργίας μας και ο εξοπλισμός μας, είναι μερικοί από τους λόγους που κάνουν την DonKey την ιδανική επιλογή  για τη διαχείριση της πολυκατοικίας μας.

Άμεση και αποτελεσματική διαχείριση

Φροντίζουμε για την έγκαιρη μηνιαία έκδοση των κοινοχρήστων σας και τη διανομή τους πόρτα πόρτα αλλά και ηλεκτρονικά. Φροντίζουμε επίσης την ομαλή ροή των εισπράξεων με προκαθορισμένα ραντεβού  ενώ παράλληλα εξυπηρετούμε καθημερινά σε ώρες γραφείου και στο γραφείο μας στην καρδιά της πόλης της Κέρκυρας. Επιβλέπουμε τακτικά τον χώρο σας ώστε να γνωρίζουμε τις ανάγκες του κάθε στιγμή και να προγραμματίζουμε άμεσα την αποκατάσταση κάθε πιθανής βλάβης. Είμαστε σε θέση να καλύψουμε όλες τις ανάγκες της πολυκατοικίας σας στην Κέρκυρα, αφού για κάθε ζήτημα που μπορεί να σας απασχολήσει έχουμε επιλέξει τους καλύτερους τοπικούς συνεργάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της πολκατοικίας σας, και τα πακέτα υπηρεσιών που παρέχουμε. Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε στο χώρο μας στην πόλη της Κέρκυρας (Μαρασλή 43) ή να μας καλέσετε στο 26610 27998  ή να μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αναλαμβάνουμε
01. Υπολογισμό & έκδοση κοινοχρήστων

Συγκεντρώνουμε τα πάγια και έκτακτα έξοδα του μήνα, και προχωράμε στον υπολογισμό και την έκδοση των κοινοχρήστων με βάση τον κανονισμό της πολυκατοικίας σας.

02. Διανομή κοινοχρήστων

Διανομή πόρτα πόρτα στην πολυκατοικία σας των ατομικών ειδοποιητηρίων καθώς και ανάρτηση συγκεντρωτικού πίνακα δαπανών και επιμερισμού.

03. Είσπραξη κοινοχρήστων

Είσπραξη στο χώρο σας σε προκαθορισμένα ραντεβού, στο γραφείο μας στο κέντρο της πόλης, καθημερινά, σε ώρες γραφείου καθώς και ηλεκτρονικά μέσω e-banking.

04. Εξόφληση Λογαριασμών

Πληρωμή των λογαριασμών (ΔΕΗ, ΔΕΥΑΚ) και των πάγιων δαπανών της πολυκατοικίας.

05. Διαχείριση Θέρμανσης

Παραλαβή πετρελαίου θέρμανσης, ογκομέτρηση της δεξαμενής και υπολογισμός της αυτονομίας.

06. Επίβλεψη έκτακτων αναγκών

Επίβλεψη ανά τακτά χρονικά διαστήματα το κτίριο ώστε να σας ενημερώνουμε έγκαιρα για τυχόν ανάγκες επισκευών κ.α.

Επιπλέον Παρέχουμε μέσω του δικτύου συνεργατών μας
  • Μηνιαία συντήρηση ανελκυστήρα
  • Ετήσια συντήρηση καυστήρα
  • Καθαρισμό φρεατίων
  • Έγκαιρη παραγγελία πετρελαίου
  • Ετήσια συντήρηση πυροσβεστήρων
  • Απολύμανση, Απεντόμωση
  • Γενικές επισκευές
Περισσότερες Υπηρεσίες
E-Κοινόχρηστα

Σύντομα κοντά σας η online φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ας γνωριστούμε καλύτερα

Γρ. Μαρασλή 43, Κέρκυρα 49100