Σχετικά

Η DonKey είναι μια σύγχρονη εταιρία διαχείρισης κτιρίων με έδρα την Κέρκυρα, που στελεχώνεται από νέους ανθρώπους.

Σκοπός μας είναι να κάνουμε την ζωή σας πιο εύκολη φροντίζοντας παράλληλα να σας παρέχουμε τις πιο οικονομικές λύσεις. Αν αναζητάτε λύσεις για τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας, την έκδοση των κοινοχρήστων ή τη διαχείριση των online κρατήσεων του ακινήτου σας είμαστε ο συνεργάτης που ψάχνετε!
Έχουμε την τεχνογνωσία να προγραμματίζουμε και να οργανώνουμε όλα τα καθημερινά ζητήματα λειτουργίας του χώρου σας, υπεύθυνα και αποτελεσματικά, έτσι ώστε να εξοικονομείτε χρήματα και χρόνο, γλιτώνοντας σας από περιττά έξοδα.
Είμαστε σε θέση να καλύψουμε όλες τις ανάγκες της πολυκατοικίας & του ενοικιαζόμενου καταλύματός σας, καθώς έχουμε εκπαιδευτεί σε ένα απά τα μεγαλύτερα γραφεία της Αθήνας, διαθέτουμε σύγχρονο μοντέλο λειτουργίας & εξοπλισμό και έχουμε επιλέξει τους καλύτερους συνεργάτες.
Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε στο γραφείο μας στην πόλη της Κέρκυρας (Μαρασλή 43) και να συζητήσουμε από κοντά για τις ανάγκες της πολυκατοικία & και του καταλύματος σας και να ενημερωθείτε για τα πακέτα προσφορών μας!

Υπηρεσίες

Διαχείριση Πολυκατοικίας

Η donKey είναι η αξιόπιστη λύση που χρειάζεστε για να γλιτώσετε χρόνο & κόστος, αφού αναλαμβάνει την διαχείριση της πολυκατοικίας σας στην Κέρκυρα, φροντίζοντας να σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε ότι χρειαστείτε.

Περισσότερα
Υπολογισμό & έκδοση κοινοχρήστων
Διανομή κοινοχρήστων
Είσπραξη κοινοχρήστων
Εξόφληση Λογαριασμών
Διαχείριση Θέρμανσης
Επίβλεψη έκτακτων αναγκών

‘Εκδοση Κοινοχρήστων

Η DonKey είναι ο πιο έμπιστος συνεργάτης του διαχειριστή της πολυκατοικίας σας στην Κέρκυρα! Είμαστε εδώ για να του παρέχουμε τον καλύτερο τρόπο ώστε να υπολογίσει και να εκδώσει τα κοινόχρηστα!

Περισσότερα
Γρήγορος Υπολογισμός
Γρήγορη Παράδοση
Συγκεντρωτικές Αναφορές
Ατομικό Ειδοποιητήριο

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Διαχείριση καταλυμάτων Airbnb

Η DonKey είναι ο καθημερινός σας συνεργάτης που φροντίζει για εσάς την πλήρη διαχείριση των κρατήσεων του ακινήτου σας στην Κέρκυρα, τη σωστή προβολή & προώθηση του στην Airbnb καθώς και σε άλλα κανάλια κρατήσεων.

Περισσότερα
Εγγραφή στις πλατφόρμες κρατήσεων
Έρευνα αγοράς & έξυπνη τιμολόγηση
Μέγιστη πληρότητα κρατήσεων
Καταχώρηση ακινήτου στο μητρώο της ΑΑΔΕ
Check-in
Άμεση επικοινωνία

Ας γνωριστούμε καλύτερα

Γρ. Μαρασλή 43, Κέρκυρα 49100