Υπηρεσίες

Διαχείριση καταλυμάτων Airbnb

Σκέφτεστε να καταχωρήσετε το ακίνητο σας στην Κέρκυρα στην Airbnb;

Η DonKey είναι ο καθημερινός σας συνεργάτης που φροντίζει για εσάς την πλήρη διαχείριση των κρατήσεων του ακινήτου σας στην Κέρκυρα, τη σωστή προβολή & προώθηση του στην Airbnb καθώς και σε άλλα κανάλια κρατήσεων. Η άμεση επικοινωνία μας με του πελάτες, καθώς και το άρτιο δίκτυο συνεργατών μας για την κατάλληλη προετοιμασία αλλά και την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος, μπορούν να εγγυηθούν ότι η διαμονή στο χώρο σας θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία για τον επισκέπτη.

Τι χρειάζεται να κάνω για να νοικιάζεται το σπίτι μου στην Airbnb;

Δεν έχετε το χρόνο ή την άνεση με την τεχνολογία; Σας φαίνεται βουνό η καθημερινή ενασχόληση με τους επισκέπτες; Η DonKey αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη διαχείριση του σπιτιού σας στην Airbnb και σε κανάλια βραχυχρόνια μίσθωσης. Και εγώ τι θα χρειαστεί να κάνω; Απολύτως τίποτα! Εσείς απλά μας δίνεται το κλειδί και εμείς αναλαμβάνουμε τα πάντα για εσάς.

Βήμα 1ο: Θέλετε την καλύτερη προβολή του ακινήτου σας;

Η donKey αναλαμβάνει την καταχώρηση του ακινήτου σας στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης (Airbnb, Booking κ.α.) από το μηδέν. Επισκεπτόμαστε τον χώρο σας και μελετάμε την περιοχή ώστε να αξιολογήσουμε την βέλτιστη δυνατή τιμολόγηση. Αναλαμβάνουμε τη συγγραφή των κειμένων, εξατομικευμένα για το κάθε ακίνητο, μελετώντας παράλληλα τις προτάσεις της περιοχής σε όλη την Κέρκυρα. Κομβικό ρόλο σε μια καταχώρηση παίζει η επαγγελματική φωτογράφιση, η οποία γίνεται με επαγγελματικό συνεργείο που συνεργαζόμαστε ώστε να αναδειχθεί το ακίνητο σας και να εντυπωσιάσει τους υποψήφιους επισκέπτες. Είναι δεδομένο ότι ένας επισκέπτης που ψάχνει το site της Airbnb θα “κλικάρει” πιο εύκολα ένα κατάλυμα με καθαρές, επαγγελματικές φωτογραφίες .

Βήμα 2ο: Άμεση και φιλική επικοινωνία με τον επισκέπτη!

Και αφού το σπίτι ανέβηκε στην πλατφόρμα της Airbnb στόχος είναι η επίτευξη των κρατήσεων. Η καλή και άμεση επικοινωνία είναι από τους βασικότερους παράγοντες που θα οδηγήσουν έναν υποψήφιο πελάτη να ολοκληρώσει την κράτηση του στο κατάλυμα σας. Ο μέσος υποψήφιος πελάτης θα στείλει “ερώτημα κράτησης” σε παραπάνω από ένα καταλύματα, και θα έχει σίγουρα αρκετές απορίες (απόσταση από αεροδρόμιο, παραλίες κ.α.). Για αυτό εμείς στην Doneky φροντίζουμε να είμαστε άμεσοι και κυρίως φιλικοί απέναντι στους (υποψήφιους) πελάτες όποια και αν είναι η απορία τους. Παρέχουμε κάθε πληροφορία που θα χρειαστούν ώστε να νιώσουν ότι το κατάλυμα σας είναι αυτό που αναζητούν.

Βήμα 3ο: Υποδοχή, στην ώρα της και χαμόγελο!

Αφού ολοκληρώθηκε η κράτηση το επόμενο στάδιο είναι η υποδοχή των επισκεπτών. Και επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός αυτό στην υποδοχή του πελάτη κάνουμε το καλύτερο δυνατό! Φροντίζουμε οι οδηγίες μας να δίνονται με απόλυτη σαφήνεια, ώστε ακόμη και στα καντούνια της Κέρκυρας ο επισκέπτης να μη δυσκολευτεί να βρει το σπίτι σας. Είμαστε πάντα εκεί πριν από αυτόν για να τον υποδεχτούμε και να του δείξουμε οποιαδήποτε λεπτομέρεια για την λειτουργικότητα του σπιτιού σας. Φροντίζουμε ο χώρος να αστράφτει από καθαριότητα και φυσικά να έχει καλυμμένες τις απαραίτητες προμήθειες σε αναλώσιμα.

Βήμα 4ο: Ακόμα περισσότερη επικοινωνία

Η διάρκεια της διαμονής του στο κατάλυμα σας στην Airbnb σε συνδυασμό με την εμπειρία των διακοπών του στην Κέρκυρα θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην τελική κριτική του πελάτη. Γι αυτό φροντίζουμε την άμεση και φιλική επικοινωνία σε όλη τη διάρκεια της διαμονής του. Παρέχουμε στους επισκέπτες σας μια πλήρη λίστα προτάσεων για να καλύψουμε κάθε ανάγκη του, από προτάσεις για φαγητό και ποτό, παραλίες και beach bar, μέχρι ενοικίαση οχήματος ή πληροφορίες για δρομολόγια. Έχει παρατηρηθεί ότι μεγάλο ποσοστό θετικών κριτικών στις πλατφόρμες ενοικίασης έχει αναφορά στην διευκόλυνση μέσω προτάσεων από τον οικοδεσπότη.

Βήμα 5ο: Φροντίδα, καθαριότητα και αμεσότητα.

Αφού ο επισκέπτης αποχωρήσει από το σπίτι, φροντίζουμε να επικοινωνήσουμε μαζί του για να σιγουρευτούμε ότι όλα πήγαν καλά, καταχωρούμε την κριτική μας σαν οικοδεσπότες και φυσικά προετοιμάζουμε το σπίτι σας για να υποδεχτεί του επόμενους επισκέπτες.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες του καταλύματος σας, και τα πακέτα υπηρεσιών που παρέχουμε. Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε στο χώρο μας στην πόλη της Κέρκυρας (Μαρασλή 43) ή να μας καλέσετε στο 26610 27998

Αναλαμβάνουμε
01. Εγγραφή στις πλατφόρμες κρατήσεων

Εγγραφή στις πλατφόρμες Airbnb, Booking, και άλλες πλατφόρμες online κρατήσεων που τυχόν επιθυμείτε

02. Έρευνα αγοράς & έξυπνη τιμολόγηση

Έρευνα στην περιοχή της Κέρκυρας που βρίσκεται το κατάλυμα σας με στόχο την βέλτιστη τιμολόγηση του, και έξυπνη τιμολόγηση με βάση την χρονική περίοδο.

03. Μέγιστη πληρότητα κρατήσεων

Άμεση επικοινωνία ώστε να μην χάνετε κρατήσεις, και έξυπνη τιμολόγηση ώστε να επιτυγχάνονται κρατήσεις ακόμη και στις τελευταίες κενές μέρες του ημερολογίου κρατήσεων σας.

04. Καταχώρηση ακινήτου στο μητρώο της ΑΑΔΕ

(υποχρεωτικό από 1/1/18). Αναλαμβάνουμε για εσάς την καταχώρηση του καταλύματος σας στην Κέρκυρα στο μητρώο της ΑΑΔΕ.

05. Check-in

Υποδοχή επισκεπτών και παρουσίαση του χώρου σας στην Κέρκυρα. Η πρώτη εντύπωση και η πλήρης ενημέρωση για τον χώρο είναι καθοριστικά σημεία για μία θετική κριτική.

06. Άμεση επικοινωνία

24/7 με τους επισκέπτες, για παροχή προτάσεων διασκέδασης σε όλη την Κέρκυρα, καθώς και για επίλυση αποριών - προβλημάτων. Η σωστή & άμεση επικοινωνία αλλά και οι προτάσεις μπορούν να εξασφαλίσουν μια θετική κριτική.

Επιπλέον Παρέχουμε μέσω του δικτύου συνεργατών μας
  • Επαγγελματικό καθαρισμό
  • Επαγγελματική φωτογράφιση
  • Καθαρισμός λευκών ειδών
  • Καλάθι υποδοχής με παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα (welcome)
  • Book με προτάσεις για φαγητό – διασκέδαση σε όλη την Κέρκυρα
  • Ψώνια super market
Περισσότερες Υπηρεσίες
E-Κοινόχρηστα

Σύντομα κοντά σας η online φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ας γνωριστούμε καλύτερα

Γρ. Μαρασλή 43, Κέρκυρα 49100